Byggservice

Byggservice – En kontakt för allt

Byggservice ska vara precis vad det låter som. En hög servicenivå kring allt byggrelaterat. Det är just vad vi ger våra kunder.

Många fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och industrier väljer att teckna byggserviceavtal med oss. Med ett byggserviceavtal behöver du som fastighetsägare eller driftsansvarig aldrig fundera på vem du ska vända dig till eller vad en akut åtgärd kan tänkas kosta.

Vårt byggserviceavtal syftar till att ge våra kunder en pålitlig kontakt för alla byggrelaterade behov – oss.  

Vi utformar skräddarsydda lösningar för varje kund och möter deras speciella behov. Vare sig det gäller typ av tjänster, inställelsetider, kommunikation med myndigheter eller hyresgäster hittar vi rätt lösning för just er. Oavsett om behovet för stunden gäller installationer som inte fungerar eller inbrottsskador som måste åtgärdas akut. Takpannor som håller på att blåsa ner eller ljuskrona i en hotellfoajé som är på väg att lossna.

En kontakt för allt

Vår byggserviceavdelning består av snickare, murare, kakelsättare och målare. Tillsammans med våra mångåriga samarbetspartners från installationssidan har vi idag ett heltäckande byggservicekoncept.

Läs gärna mer om några av våra byggservicearbeten här>>

Kontakta oss gärna och prata vidare om ert Byggservicesprojekt.