Jobba hos oss

Att jobba hos oss

Vi förväntar oss att alla gör sitt bästa och tillsammans ser vi till att våra kunder blir nöjda med det jobb vi gör. Vi trivs tillsammans och har kul. Och det är nog en av anledningarna till att många väljer att stanna i vårt gäng länge. Vi gillar helt enkelt det vi gör och varandra. Och det kommer vi långt med.

Vi tycker att du som är duktig och driven ska söka dig till Malmö Byggcenter av flera anledningar.

  • Vi sätter alltid kvalitet i arbete i centrum och detta innebär stora utvecklingsmöjligheter för dig.
  • Vi arbetar med många typer av projekt och har flera yrkeskategorier in-house. Du får alltså prova på många olika moment och har möjlighet att sträcka dina kompetenser över yrkesgrupper.
  • Vi är ett bra team med stor sammanhållning. Du kommer att känna stor tillhörighet till företaget och dina kollegor.
  • Vi är ett företag som är i expansion. Du har möjlighet att bli en del av ett växande företag.

Arbetsmiljö

Vi arbetar aktivt med att hålla vår Arbetsmiljö god och trygg och vi är mycket noga med att de riktlinjer som vi tillsammans tar fram, såväl som de som tagits fram av myndigheter och andra instanser, efterlevs. Vi arbetar för en säker och trygg arbetsplats och är också noga med att svara upp till kraven i vår omvärld. Det finns i våra projekt både projektspecifika riktlinjer för hur arbetsmiljön ska fungera och upprätthållas såväl som generella regler som varje anställd är tvungen att sätta sig in i och efterleva. En stor del av arbetskraften på MBC är utbildad i Bas P/U och det finns skyddsombud för varje arbetsplats och ett system med skyddsronder.

Vi är ett företag som är i expansion. Du har möjlighet att bli en del av ett växande företag.

Tror du att du skulle passa hos oss?

Skicka gärna CV och personligt brev till oss.