Internationella miljöinstitutet utför omfattande underhålls- och renoveringsprojekt

Vi är glada att kunna meddela att vi under 2023 kommer finnas kvar mitt i hjärtat av gamla lund med ytterligare ett prestigefullt projekt. Bokstavligen ett stenkast från Kungshuset, som ni kan läsa mer om nedan, ligger det s k Skånska Brand-huset vid Tegérsplatsen. Huset är uppfört 1906 för Skånska Brandförsäkrings- inrättningen och idag huserar Internationella miljöinstitutet vid Lunds universitet här. Det har nu blivit  dags att totalrenovera utvändigt.

Den stiftelse som äger och förvaltar fastigheten har utsett Malmö Byggcenter AB till generalentreprenör för hela projektet. Fastighetens tak, fasad och fönster kommer genomgång en omfattande och mycket varsam renovering i nära samarbete med stadsantikvariatet och sidoentreprnören Stucco Maestro. Projektet beräknas vara klart till årskiftet 23/24.

 

 

 

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *