MBC söker nya medarbetare

Vi på Malmö Byggcenter söker nu nya riktigt duktiga snickare!
Är du sugen på nya utmaningar och att få jobba i ett företag med en modern kultur? Vill du ha en arbetsgivare som sätter högt värde på sina medarbetare och där du har riktigt bra och duktiga kollegor? Då kanske det är just dig vi söker!
Skicka dina ansökan till info@malmobyggcenter.se

MBC har de senaste åren vuxit till en stabil och pålitlig aktör i Skåneregionen.
Idag arbetar vi både med stora ombyggnader och lokalanpassningar samt med prestigefyllda ramavtalskunder som Statens Fastighetsverk.
Många av våra projekt kräver särskild skicklighet och stolthet i yrkesutövandet och vi är måna om hög kvalitet i de projekt vi lämnar över till våra beställare.

SERVICESNICKARE – Vi erbjuder ett både omväxlande & utvecklande arbete!
Är du den som älskar kundkontakten och relationen med många olika hyresgäster så som butiksägaren, restaurangchefen och avdelningschefen på en vårdcentral – kan du ha många bollar i luften och dessutom planera in underentreprenörer i rätt skede samtidigt som du planerar din egen dag på ett effektivt sätt – är du duktig på problemlösning – klarar du av tvära kast och snabba beslut – är frihet under ansvar och planering av dina egna arbetsdagar något du älskar? Då kan du passa in i vårt serviceteam som växer!
Du kommer jobba mot Statens Fastighetsverk, MKBs lokalsida (inte lägenheter), Nyfosa, Stena, Trianon och andra fastighetsägare och även BRFer.
Vi söker både dig som är ensam, men även er som redan nu är ett bra team.
Ni som trivs med varandra och vet var ni har era roller i er vardag. Sök er gärna till oss i så fall tillsammans – inget är bättre än att få jobba med dem man verkligen trivs med!
För tjänsten som servicesnickare hos oss ser vi tidigare tjänst inom byggservice eller på mindre bolag med bred palett av uppgifter som meriterande.
Körkort behövs för tjänsten och servicebil ingår. Yrkesbevis är så klart ett måste och likaså att du behärskar svenska i tal och skrift.

ENTREPRENAD – Vi erbjuder stabilitet, rutin & utmanande projekt!
Är du den som vill se hur ett projekt påbörjas, sakta växer fram för att sedan till slut gå i mål – vill du varje dag veta vilken arbetsplats du ska till och veta vad du ska göra idag, imorgon och under nästkommande veckor eller månader – är rutiner och stabilitet viktigt för dig? Då kan du känna dig säker på att du kommer att trivas på våra större projekt!
Våra omfattande ombyggnader och lokalanpassningar pågår allt från några månader till flera år. Ofta är dessa komplexa och utmanande, stimulerande och roliga.
Även här är våra beställare bla Statens Fastighetsverk, MKBs lokalsida (inte lägenheter), Nyfosa, Stena, Trianon och andra fastighetsägare och även BRFer.
Vi söker både dig som är ensam, men även er som redan nu är ett bra team.
Ni som trivs med varandra och vet var ni har era roller i er vardag. Sök er gärna till oss i så fall tillsammans – inget är bättre än att få jobba med dem man verkligen trivs med!

Skicka dina ansökan till info@malmobyggcenter.se

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *