Vi på MBC har glädjen att meddela BRF Solfjädern 1, 2 & 3 nu valt att skriva kontrakt med oss. 
I norra Lund i närheten av Djingis Kahn ligger tre bostadsrättsföreningar bestående av totalt 8 huskroppar. Husen är byggda så sent som tidigt 2000-tal men tyvärr behöver redan fönstren bytas samt burspråken renoveras. Det är alltså detta uppdrag som MBC nu blivit anförtrodda. Vi är särskilt glada att föreningarna valt en fönstertillverkare som vi har mycket god erfarenhet av, H-Fönstret i Lysekil. Med start vid årsskiftet 2019/2020 påbörjar vi alltså projektet som beräknas vara färdigställs till sommaren 2021.

Vi vill tacka föreningarna för förtroendet och ser fram emot ett smidigt och roligt projekt!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *