Innan ett projekt drar igång med fysiskt arbete på byggarbetsplatsen sker en massa förarbete
Idag har vi på MBC som arbetar i kulisserena med förberedelser, upphandling, projektering och allt runtikring själva byggnationen spenderat dagen med att försöka hitta de mest optimala lösningarna för vår beställare och deras hyresgäst i Arlöv. Platschef Johan Staberg funderar över huruvida håltagning för ny ventilation fungerar med befintlig stålkonstruktion och den nya stålkonstruktionen. Till detta måste den tänkta planlösningen fungera med de verkliga förutsättningar och hamnar nu verkligen de befintliga fönstren rätt i varje nytt kontor. Detta är bara några av de frågor vi ställer oss när vi påbörjar ett nytt projekt och som vi vi hanterar åt våra beställare varje dag.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *